Roze lakjes

Roze lakjes

20150413_115836

Door Madhu – Halloootjes lieve lezers.

Vandaag presenteer ik mijn roze lakjes. Zoals jullie weten ben ik gek op roze en dit kan natuurlijk niet ontbreken in mijn nagellak verzameling. Kijk je met me mee?

20150413_115500

Voor mij kan roze nagellak zeker niet ontbreken. Ieder keer als ik in een winkel ben kijk ik of ze weer een nieuwe roze kleur hebben, die ik kan meenemen. Ik ben nog zeker niet klaar met mijn roze verzameling, hier ontbreekt nog zeker roze lakjes van O.P.I, NYC, Gosh, Rimmel, L’oreal, Maybelinne en stiekem van Chanel. Deze zullen er gauw bijkomen deze lente/zomer.

Een kleurtje op je nagels ziet er net wat leuker uit en maakt je look compleet. Het ideale van nagellak vind ik dat er zoveel kleurtjes zijn, dus voor ieder is er wel een kleurtje te vinden. Ik ben altijd opzoek naar een goede nagellak die lang blijft zitten. Ik heb een top 3 gemaakt van mijn roze nagellakjes die goed blijven zitten en waar ik tevreden over ben.

20150413_121130 (2)

img1428930532239

Op nummer 1 waar ik heel tevreden over ben is de nagellak van Ciaté. Ik vind dit persoonlijk één van mijn beste nagellakjes die ik tot nu toe heb gehad. Deze blijft goed zitten en is precies is mijn kleur. Lekker fel en vrolijk kleurtje.

Op nummer 2  komt de nagellak van Pieces. Dit oogt een beetje naar de nude kleur maar is zeker een aanrader. Ook deze blijft goed zitten.

Op nummer 3 komt de nagellak van Hema. Dit is een zacht roze kleurtje die goed blijft zitten.

Dit waren mijn roze nagellak verzameling. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en als jullie benieuwd zijn naar een nagellak hoor ik dat graag. Dan schrijf ik daar een review over.

Ik ben benieuwd naar jullie favoriete nagellakmerk?

37 gedachtes over “Roze lakjes

Plaats een reactie