Review sieraden van By Cajoe + Winactie (gesloten)!!

Review sieraden van By Cajoe + Winactie (gesloten)!!

img1432574626650

Door M&S –  Oh yeah! Vandaag bestaat Indian2day precies een half jaartje. Natuurlijk willen wij dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom hebben wij in samenwerking met ByCajoe een winactie voor jullie georganiseerd. Onze eerste echte winactie is een feit ladies!

Webshop By Cajoe
Op de webshop kun je verschillende soorten sieraden en accessoires vinden die handgemaakt zijn door de dames Meijer. Het mooie aan handgemaakte sieraden is dat naast je het op maat kunt laten maken en daarnaast ook je eigen persoonlijke touch  kunt geven. Heb je een leuke tekst, datum of motto, dan kun je dit laten inslaan in een bedeltje, aluminium, armband of ring. Wij mochten twee sieraden uit de nieuwe collectie van ByCajoe reviewen. Wij hebben gekozen voor een ketting en een enkelband, die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn op de webshop van ByCajoe.

ByCajoe header

100_2718

Als eerste zie je hier een lange zilveren ketting met een grijs steentje en zilverkleurige ster eraan. Aan het uiteinde zit een bedeltje met het logo van ByCajoe en een slotje waarmee je de ketting kunt sluiten. Houd er wel rekening mee dat de ketting lang is en ongeveer tot net boven je navel uitkomt. Mocht je de ketting wat korter willen hebben, dan is dit ook mogelijk. Door dat het een subtiele ketting is, kun je deze ook heel mooi combineren met meerdere kettingen.

100_2711

Als tweede sieraad hebben wij hier een leuke enkelsieraad. Een ware eyecatcher. In het midden zie je een soort diamantje, om het sieraad compleet te maken. Deze enkelsieraad is leuk om te dragen op een feestje of bij je dagelijkse outfit in de zomer gecombineerd met slippertjes. Het geeft je voet net wat extra’s. Deze sieraad is te verkrijgen in drie maten namelijk 36/37 – 38/39 of 41/41. Wij kozen voor de maat 36/37 (normaal hebben wij maatje 37/38) en deze paste goed om onze enkels en voeten. Bij je enkel kun je zelf bepalen hoe strak je het wilt sluiten, het zit niet vervelend en je kunt er makkelijk in bewegen.

WIN WIN Winactie – Wat moet je doen?

Wil je ook kans maken op één van deze twee leuke sieraden?

1. Laat hieronder achter (met een geldig e-mail adres) voor welk sieraad je meedoet, de ketting of de enkelband.
2. Volg ons via Bloglovin en save dit artikel.

Onderstaande stappen zijn niet verplicht, maar wij zouden het zeer op prijs stellen als…

** Je ons volgt via Instagram
** Je de webshop ByCajoe volgt op Instagram (zo blijf je ook meteen op de hoogte van de nieuwste sieraden en zie je als eerst de sneak peeks)

Je kan meedoen met deze winactie tot zondag 14 juni.

Welk sieraad draag jij het meest?

29 gedachtes over “Review sieraden van By Cajoe + Winactie (gesloten)!!

Plaats een reactie