Mededeling!

Mededeling!

underconstruction

Haaaai lieve lezeressen van ons,

Jullie hebben het vast wel gemerkt, wij zijn de laatste tijd een beetje afwezig. Excuses dat jullie weinig van ons horen. Ondanks dat wij het de laatste tijd druk hebben gehad, hebben wij een leuke mededeling.

Eén ding staat vast – wij vinden het bloggen erg leuk, daarom willen wij meer uitbreiden en tijd insteken in het bloggen. Wij willen ons deze zomer achter de schermen bezig houden met onze blog en daarbij zullen de nodige veranderingen plaatsvinden. Wij willen na de zomer een frisse start maken met een eigen domeinnaam, nieuwe blognaam en lay-out. Een hele nieuwe look dus, alles verandert behalve wij hihi.

Wij willen aan het eind van de zomer starten met onze nieuwe blog. Op die manier hebben we ook nog genoeg tijd om van het mooie weer te genieten. Ondertussen zullen wij druk bezig zijn met ons blog, houdt ons daarom ook zeker in de gaten op Instagram. Zie hier wat er allemaal achter de schermen gebeurt.

Eind zomervakantie zullen wij een artikel plaatsen, waarin wij ons nieuwe blog introduceren. Als jullie nog ideeën of suggesties hebben voor ons, wat jullie bijvoorbeeld vaker terug willen zien op onze nieuwe blog en/of leuke naam voor de blog weten horen wij dit heeel graaag. Tot die tijd Stay tuned on us Instagram en geniet van je zomer(vakantie).

img1434649632118

Advertenties

12 gedachtes over “Mededeling!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s