Vraag M&S Raak – De antwoorden

Vraag M&S Raak – De antwoorden

IMG-20150516-WA0014

Door M&S – Wij begonnen Mei met een nieuw soort artikel, namelijk; Vraag M&S Raak.  Het idee hierachter was om wat interactie te creëren en jullie de gelegenheid te geven om je vraag aan ons te stellen.  Het voelt tenslotte ook alsof we jullie echt kennen haha. Herkennen jullie dat gevoel?  Back to business, er zijn maar liefst 13 vragen gesteld en met heel veel plezier hebben wij deze vragen beantwoord. Benieuwd naar de vragen en antwoorden?

Vragen

1. Kelly: Ik ben heel benieuwd wat jullie een rare beauty gewoonte vinden van ‘Nederlandse vrouwen’, die je met Indiase afkomst echt nooit zou doen?
Na veel nadenken, komen wij uit op botox of plastische chirurgie. Nooit willen we niet zeggen, want het gebeurt ook zeker in India en dan met name in Bollywood. Maar de gemiddelde vrouw zou hier voor passen. In dorpen en kleinere steden komt dit helemaal niet voor.

2. Els: Wat maakt jullie een top team?
We hebben dezelfde denkwijze, humor en mentaliteit.

3. Laury: Welke Indiase gewoonte/mentaliteit zouden Nederlanders ook mee mogen dragen?
Indiase mensen masseren hun hoofdhuid één of tweemaal in de week goed met olie (een paar uur voor het douchen), dit bevorderd de groei en is gezond voor het hoofdhuid. In Nederland zeggen sommige dat olie vettig is voor het haar en niet goed is. Ook douchen de ladies in India vaak met koud water, wat een stuk gezonder is voor de haren en het lichaam. Verder denken wij dat Nederlandse cultuur meer gastvrij kan zijn. Hier in Nederland leven wij meer met de denkwijze ieder voor zich, in een ik-vorm, terwijl in India er in een wij-vorm wordt geleefd.

4. Nesrin: Wat maakt het samen bloggen leuk? En wat is minder leuk aan samen bloggen?
Het leuke aan samen bloggen is; dat we ideeën kunnen uitwisselen, elkaar kunnen in helpen in tijdnood, als de één het bijvoorbeeld niet red om op tijd een artikel af te krijgen, dan springt de ander bij. Het is altijd een gezellig sfeertje, elk overleg is voorzien van een dosis grote lol en motivatie.

Minder leuk aan samen bloggen is; eerlijk gezegd is dit bij ons niet zo zeer van toepassing. Samen bloggen doe je pas als je zeker weet dat je elkaar vertrouwt, als je alles tegen de ander kunt zeggen en als je weet wat je aan de ander hebt. De minder leuke kanten aan samen bloggen wat wij konden bedenken is voornamelijk als wij de poging doen om samen te gaan bloggen. Ten eerste is het lastig om de agenda’s op elkaar af te stemmen, als we eenmaal zitten, zijn we zo een paar uurtjes verder en het verlengde daarvan is dat we snel afgeleid zijn als we samen zitten.

5. Nathalie: Wat vinden jullie het leukste aan het bloggen en wat het minst leuk?
Het leukste aan bloggen is; de creativiteit die je erin kwijt kunt. Je kunt zelf bepalen wat je op welk manier schrijft. Ook de interactie met lezers is onwijs leuk. Het is zo leuk dat wij ook een deel uitmaken van het online blogwereldje. Als laatste vinden wij elke reactie, like of volger die we krijgen ook een leuk punt. Het feit dat je artikel gelezen wordt en daar een reactie op wordt gegeven, geeft weer zoveel nieuwe energie.

Minder leuk aan bloggen; tijdnood, wij zouden heel graag elke dag iets willen posten, maar gezien de tijd (studie/baan) weten wij dat we het (nu nog) niet gaan redden. Wij hebben liever om de dag een goed artikel, dan elke dag een afgeraffelde artikel. Het tweede puntje is dat sommige van onze artikelen, om de één of ander mysterieuze reden niet op tijd gepubliceerd wordt. Dit is niet elke dag zo, maar eens in de tijd, is er zeker een artikel die zijn eigen gangetje op gaat en veel later dan gepland online komt.

6. Thesparklingbeauty: Wat is jullie favoriete beauty merk?
Ons meest gebruikte producten zijn Maybelline, Essence/Catrice en MAC.

7. Jasmine: Waar kijken jullie het meest naar uit dit jaar?
Wij kijken er naar uit om er samen tussenuit te gaan (stedentrip).

8. Lilia: Wat vind je het leukste om samen te doen?
Op nummer 1. LEKKER ETEN. Het is nog nooit voorgekomen dat we samen hebben afgesproken en niet hebben gegeten haha. Eén van de eerste vragen die we aan elkaar stellen (na hoe is het) is heb je al gegeten?  Naast eten vinden wij het ook leuk om samen dingen te chillen, shoppen, dansen, wandelen, rondrijden in de auto etc.

9. Kimberly: Hebben jullie nooit moeite om samen te bloggen?
Nope, gelukkig niet meegemaakt.

10. Kirsty: Waarom hebben jullie juist besloten om samen te gaan bloggen en niet allebei een aparte blog?
Omdat wij altijd al iets samen wilden ondernemen en dit leek ons een goede start om mee te beginnen.

11. Lisa: Wie is je bloginspiratie?
Eigenlijk doen we van alle blogs die we lezen op de één of andere manier inspiratie op. Elk blog is uniek en dat is wat ons inspireert.

12. Diy’s for you and me: Zijn jullie nooit inspiratieloos? En wat is jullie grootste blunder?
Ja, het is een aantal keer voorgekomen dat we niet wisten wat we moesten schrijven. Volgens ons heeft elk blogger dat wel eens meegemaakt toch? Wij hebben momenten dat we vol zitten met nieuwe ideeën en soms ook dat er even niks uit komt. 

13. Kiss & Make-up: Welke make-up of modetrend vinden jullie echt maar niks?
De dikke, doorgetrokken wenkbrauwen. Dat vinden wij echt drie keer niks.

Dit waren alle vragen die gesteld waren. Onwijs leuk om op deze manier wat interactie met jullie te krijgen en op deze manier meer over onszelf te vertellen. Mocht je na het lezen van deze vragen en antwoorden een vraag te binnen schieten, stel hem dan zeker bij de reacties. Misschien dat er een deel twee komt haha. 

Welke make-up of modetrend vind jij helemaal niks?

Advertenties

14 gedachtes over “Vraag M&S Raak – De antwoorden

  1. Wat een leuke antwoorden om te lezen inderdaad die dikke doorgetrokken wenkbrauwen, dat vind ik ook niet echt heel erg mooi…..de grijsgeverfde haren vind ik ook niet echt heel erg geweldig om te zien..

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s