Winkel in de Spotlight #02

Winkel in de Spotlight #02

spotlight head

Door M&S – Het is weer zover, tijd voor een winkel die in de spotlight wordt gezet. Om de twee weken zetten wij een winkel in de spotlight en selecteren de leukste items om je zomer klaar te maken. #1 gemist? Klik hier. Benieuwd wie dit keer aan de beurt is? Ready, steady, GO!

Dit keer kwamen wij terecht bij de webshop Sevenbien. Een leuke en betaalbare webshop, waar je van alles kunt krijgen. Denk hierbij aan kleren, schoenen, tassen en sieraden. Ideaal toch, alles erop en eraan voor je zomer of in dit geval ook een beetje festival outfit? Wij hebben zes summer items op een rij gezet en hopen dat jullie ervan genieten. summer-items-1

1. Franjes zijn deze zomer weer helemaal hip and happening en zorgt voor een speels effect. Dit roze topje is leuk te combineren met bijvoorbeeld een kort spijkerbroekje en slippertjes eronder – (€ 19,99)

2. Deze prachtige lace short is een ware eyecatcher.  – (€ 24,99)

3. Een trendy en zomers gilet van doorzichtige kanten stof en aan de onderkant franjes, die iets afwijken van de kleur. Leuk om te combineren met een high waisted jeans – (€ 24,99)

4. Een tas die je gemakkelijk als een schoudertas kunt gebruiken of net iets extra’s kan geven aan je casual outfit  –(€ 24,99)

5. Leuke sandaaltjes die je onder vele outfits kunt dragen. Door de dichte achterkant heb je meer ondersteuning en glijden ze niet weg. – (€ 19,95)

6. Een schattige hartvormige zonnebril met tijgerprint – (€ 8,95)

Dit waren onze geselecteerde summer (festival) items, ook net als ons onder de indruk, neem dan zeker een kijkje op de site van Sevenbien. Over twee weken zullen wij een andere winkel in de spotlight zetten en de leukste zomer items selecteren. Heb je een voorkeur of suggestie voor een winkel of webshop? Laat het ons dan zeker weten.

Dit artikel is in samenwerking met Sevenbien gemaakt.

Welke item vind jij het leukst?

21 gedachtes over “Winkel in de Spotlight #02

Plaats een reactie