Weekendje weg – Preston Palace

Weekendje weg – Preston Palace

2008-Logo-Preston-Palace-fc

Door M&S – Een tijdje terug besloten wij samen om even een weekendje weg te gaan. Wij hadden al heel lang niks ondernomen en vonden wel dat het tijd werd om er even tussen uit te gaan. Al snel kwamen we uit bij de Preston Palace in Almelo. Het all- in concept en de vele faciliteiten onder één dak sprak ons aan.

Zo slim als we waren, hebben we ons camera thuisgelaten en ook ons mobieltje stond voor de grootste gedeelte van de tijd op stil, ergens ver weg gestopt in een tasje. Dit was een bewuste keuze om lekker even tot rust te komen en niet de hele dag met de technologie bezig te zijn. Gewoon wat zussen time, heerlijk kletsen, eten en lol maken. Om ons ervaringen met jullie te delen zie je hieronder enkele foto’s die we toch nog hebben gemaakt.

IMG-20141208-WA0029 IMG-20141208-WA0036

Wij kwamen 12:00 uur aan dus hadden een hele dag voor onszelf. Er zijn veel faciliteiten die je kunt doen in het hotel denk aan zwemmen, bowlen, poolen, bioscoop, indoor kermis, mini golf en lekker eten. Voor een complete overzicht kun je het best op de website kijken. Links zie je een foto van de kermis, een beetje onduidelijke foto, maar het was heel gezellig. Je kon ons niet meer wegslaan bij de botsauto’s, de kind in ons kwam naar boven. Je kunt zeker zeggen dat wij onze jeugd weer hebben herleefd haha. Volgens ons hebben wij het grootste gedeelte van de tijd gespendeerd in de kermis.  Rechts zie je een foto van de bowlingsbaan. De faciliteiten zijn niet groot, maar je kunt er wel genieten en zelf een sfeertje creëren. Wij waren met z’n tweeën gegaan, maar als je met een groepje of met je gezin gaat, is de bowlingbaan en zwembad een stuk leuker, zeker voor kleine kinderen.

IMG-20141208-WA0075

Na een lange dag krijg je natuurlijk honger en all in betekent natuurlijk ook onbeperkt eten. Er zijn verschillende gelegenheden om wat te eten en te drinken. Tijdens het avond buffet kun je er van alles krijgen en het leuke is dat je kunt eten hoeveel je maar wilt. Ben je vegetariër of heb je een allergie, dan kun je dit vooraf bij het reserveren aangeven.

IMG-20141208-WA0101

Samen met de coffee corner was dit ons favo chillplekje geworden waar je lekker kunt zitten. Gezellig kletsen, genieten van een drankje en het open haard. Heerlijk warm en knus.

IMG-20141208-WA0018

Onze uitzicht vanuit de kamer. Je zag verder niets maar dit was wel mooi om te zien.

IMG-20141208-WA0054

Uiteindelijk kwamen wij terecht in onze slaapkamer. Tussen 23:00 en 01:00 sluiten alle activiteiten en is het tijd om naar bed te gaan. Jammer voor ons ging dit niet geheel vlekkeloos. Toen wij lagen roken wij dat ons bed naar sigaretten stonk. Een hele sterke geur, dit was echt niet fijn. Zo kapot moe als we waren besloten we om de receptie te bellen om te bespreken of er een oplossing voor is, want slapen in dat bed zat er echt niet in. Wij mochten onze spullen pakken en naar de receptie komen. Dit was wel een beetje gênant momentje, want we zaten al in onze pyjama en waren te moe om nog eens om te gaan kleden om 03:00 uur ’s nachts. Eenmaal aangekomen bij de receptie hebben wij een ander kamer toegewezen gekregen en konden daar gelijk gaan slapen. Dit was erg fijn dat het zo snel opgelost was en konden in een schoon bed gaan slapen.

IMG-20141208-WA0015  IMG-20141208-WA0020

Dit was onze ontbijt buffet. Wij kunnen hier maar één woord over zeggen en dat is FANTASTISCH. Het was een heerlijke ontbijt buffet, met alles erop en eraan. Lekkere warme broodjes en allerlei soorten beleg die je kon pakken. Wij hebben stevig ontbeten voor het vertrek, dus de reis terug naar huis konden wij met een volle buik er tegenaan.

Kortom het was een leuk weekendje weg. Als je er even uit wilt en niet uit Nederland wilt is dit een ideale oplossing. Ook is het ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Zoals we boven al hadden vermeld, er is voor ieders wil wel wat te doen. Wij zullen zeker nog een keer terug gaan naar Preston Palace.

Zijn jullie bekend met Preston Palace?

Advertenties

12 gedachtes over “Weekendje weg – Preston Palace

  1. Het klinkt als een leuk weekend weg! Alleen zou i dat bed wel een beetje een afknapper vinden, brr, wat vervelend zeg dat je daar dan nog op moest wachten voordat je in een schoon bed kon slapen!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s