10 signalen waarom hij geen blijvertje is

10 signalen waarom hij geen blijvertje is

signalen

Door M&S – Het leek ons wel leuk om een keer een ander soort artikel te presenteren. Vandaag willen wij het met jullie hebben over de 10 signalen waarom hij geen blijvertje is. Je kent het vast wel – je bent helemaal in love met die ene leuke, spontane jongen, maar er klopt iets niet. Jij ziet je zelf al helemaal in die prachtige mooie witte trouwjurk, maar hij laat het afweten. Ook benieuwd naar de signalen van loveguru M&S. Lees dan snel verder.

1. Hij heeft geen tijd voor je
Een hele bekende signaal. Hij zegt wel dat hij jou wilt zien maar ieder keer komt er toch wat tussen en verzint hij weer een smoesje zodat jullie elkaar niet kunnen zien. Je weet wat ze zeggen: If it’s important to you, you will find a way. If not you’ll find an excuse. Dus hoe druk hij ook is, tijd vrijmaken voor je liefje moet altijd kunnen.

2. Jij neemt altijd het initiatief
Alles komt vanuit jou kant. Alle afspraakjes en dates moet jij alles regelen en hem bovendien eraan blijven herinneren. Als hij echt wilt afspreken neemt hij ook eens een keer het initiatief om iets te regelen!

3. Hij wilt alleen afspreken voor zijn eigen behoeftes
Hoe vervelend dit ook klinkt, hij wilt alleen met je afspreken om seks te hebben. Als een jongen jou echt leuk vindt is hij niet alleen geïnteresseerd in je lichaam, maar ook naar je persoonlijkheid. Hij wilt samen met je tijd doorbrengen door te praten, lachen en je beter te leren kennen.

4. Hij is niet geïnteresseerd in jouw interesses
Het boeit hem niet wat je doet of wilt gaan bereiken in het leven. De dingen die jij leuk vindt of niet leuk vindt gaan hem nauwelijks wat aan.

5. Hij luistert niet naar je
Je merkt dat op het moment jij hem iets verteld hij niet luistert. Als hij echt interesse in je heeft zal hij een luisterde oor bieden en als het nodig is hier rekening mee houden.

6. Hij toont geen respect en begrip
De dingen die belangrijk voor je zijn ziet hij als niet belangrijk. Jouw waarden en normen respecteert hij niet en probeert jou hierin te veranderen. Als hij jou echt leuk vind, accepteert en respecteert hij jou en wat daarbij komt kijken.Hij zou jou absoluut niet willen veranderen en dingen laten doen waar jij niet achter staat!

7. Jullie hebben te vaak ruzie of meningsverschillen
Jullie zijn het vaak niet met elkaar eens of begrijpen elkaar niet. Waardoor je om de domste dingen ruzie/discussies met elkaar krijgen. Te vaak ruzie hebben is ongezond voor je relatie !

8. Hij is niet zorgzaam
Het interesseert hem niet of je na een avondje stappen met vrienden of na een date met hem veilig thuis bent aangekomen. Als hij om je geeft vind hij het belangrijk om weten of alles in orde is.

9. Je voelt je niet op je gemak
Je voelt je niet op je gemak als hij in de buurt is of samen met hem bent. Je weet je niet te gedragen en probeert goed over te komen door je een andere houding aan te nemen. Het is belangrijk in een relatie dat je jezelf kunt zijn en je zeker op je gemak moet voelen. Zonder dat je hiervoor een toneelstukje hoeft op te zetten. Als je gek wilt doen dan kan je dat lekker doen en dat vind hij dan ook niet erg.

10. Hij stelt je niet voor aan anderen
Natuurlijk gaat hij je niet gelijk na de eerste de beste date voorstellen aan zijn vrienden en familie, maar na een langere tijd is dat normaal. Als hij je echt leuk vind en verder met je wilt voelt hij zich trots dat jij zijn vriendin bent. En dit wilt hij natuurlijk delen met anderen die ook belangrijk zijn in zijn leven. Als dit niet gebeurt op een gegeven moment en hij niet gezien wilt worden met jou in het openbaar dan weet je al genoeg!

atrrat

Dit waren onze 10 samengestelde signalen waarom hij geen blijvertje is. Dumpen die handel dus, grapje!

Wij hopen dat jullie ervan genoten hebben en zijn benieuwd of jullie vaker zulke artikelen zouden willen lezen. Laat het ons hieronder weten.

Bron foto

Advertenties

9 gedachtes over “10 signalen waarom hij geen blijvertje is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s