Sabon Hand Cream Plv

Sabon Hand Cream Plv

img1424967665399

Door Madhu: Ook last van winterhanden? Je kent het vast wel handen die droog en ruw aanvoelen, scheurtjes, kleurverandering en ga zo maar door. Tijdens de wintermaanden heb ik hier altijd veel last van, op een gegeven moment na vele handcrèmes uitgeprobeerd te hebben wist ik mij geen raad meer. Ik had me erbij neergelegd en koos er maar voor om meerdere malen op de dag mijn handen in te blijven smeren met de handcrèmes die ik al bezit (o.a Nivea, Dove, Vaseline). Totdat ik van de week de Hand Cream Plv ontdekte. Ook benieuwd hoe dit mij heeft verholpen van mijn winterhanden, lees dan mee. 

Van de week ging ik mijn tas opruimen en vond ik een handcrème van Sabon, die ik ooit in de glossybox had gekregen. Ik kende het merk Sabon wel maar had nog geen ervaring met de producten tot en met afgelopen woensdag. Omdat ik last heb van winterhanden en het echt geen gezicht vind hoe mijn handen eruit zien deze dagen zocht ik al een poosje een goede handcrème. Een handcrème die lekker ruikt, niet te vettig is en mijn verlost van mijn droge huid. Die heb ik eindelijk gevonden en wil jullie voorstellen aan ‘Hand Cream Plv (Patchouli Lavender Vanilla)’

  img1424959363120img14249593631203

Waarschijnlijk heb ik een monster tube (30 ml) van de Hand Cream Plv want de handcrèmes zijn alleen verkrijgbaar in een tube van 50 ml op de site van Sabon en de verpakking van de tube heeft ook nog eens een andere kleur dan die van mij. De originele kleur van de tube oogt bronskleurig en die ik heb is zilverkleurig. Hier heb ik natuurlijk geen erg in, nu weet ik welke handcrème ik moet aanschaffen als deze tube op is. En wat ik ook fijn en belangrijk vind is dat deze tube gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten.

Dit zegt Sabon over de handcrème: Een beschermende en kalmerende handcrème. Bevat Shea boter en Aloë-Vera die de huid ontspannen en kalmeren. Zonder Parabenen of minerale olie. De crème trekt direct in de huid. Geschikt voor alle huidtypen.

Ingrediënten: Aqua, Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate Se, PEG-40 Stearate, fragrance, Caprylyl Glycol & Glyceryl Caprylate & Dipropylene Glycol, Phenylpropanol, Sorbitan Tristearate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Chlorphenesine, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Zinc PCA, Tetrasodium EDTA, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, 4-Hydroxy Isohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Benzoate, Butylphenyl, Methylpropional, Hydroxycitronellal.

              7290105330802_390_380
De originele verpakking van de Hand Cream Plv

Ook heb ik voor jullie een foto gemaakt van de handcrème zelf en van mijn hand om te laten zien hoe deze ervoor uitzag en erna. Verder heeft de handcrème een aangename geur die je de gedurende dag blijft ruiken, zelfs na het wassen van je handen. De handcrème is niet vettig, soepel aan te brengen en trekt snel. Kortom de handcrème voldoet aan al mijn verwachtingen.

img1424966756417

img1424960116243
Voor het gebruik van de handcrème

img1424966708476
Na het gebruik van de handcrème

Hieronder zie je alles nog even op een rijtje:

Pluspunten van de Hand Cream Plv:

  • Niet vettig
  • Ruikt lekker
  • Trekt snel in (laat geen laagje van de crème achter)
  • Na het wassen van je handen ruik je de geur nog
  • Verzorgt  en hydrateert de handen
  • Geen last van droge en ruwe handen

Minpunten: Eerlijk gezegd kan ik niks negatiefs bedenken over deze handcrème. Dit was een fijne kennismaking met het merk Sabon, ik ben er tevreden over 🙂

De Hand Cream Plv van 50 ml is voor € 12,95 te koop bij Sabon.

Wat is jouw favoriete handcrème?

18 gedachtes over “Sabon Hand Cream Plv

Plaats een reactie