DIY Wat te doen met lege flessen

DIY Wat te doen met lege flessen

DIY!

Door Madhu: Toen ik deze mooie prosecco flessen op mijn werk zag, kon ik het niet laten om hier geen gebruik van te maken en dit te delen met jullie. Ik wist vrij snel wat ik met de flessen wilde doen.
Wat mij vooral aantrok was de kleur van de flessen, ik vind dit een super mooie blauwe kleur en kon het niet over me hart krijgen om deze flessen weg te gooien. Ben je benieuwd naar het resultaat, kijk dan met me mee.

Hieronder zie je de prosecco fles van Alberto Torresi. Niet alleen heeft deze prosecco een leuk uiterlijk maar smaakt ook lekker vind ik zelf. Waarschijnlijk is deze alleen te koop bij een groothandel.

img1424298745614

Eindresultaat:

img1424264712590

Dit is het resultaat geworden. Ik heb de etiketten eraf gehaald met heet water en de flessen schoongemaakt. Je kunt de flessen nog versieren met lintjes eromheen of kralen erop plakken om deze flessen mooier te maken. Ik heb het maar lekker simpel gehouden met een wit geelachtig roos in iedere fles. Verder zie je een aantal hydrokorrels voor de sier in het blad liggen (ik had even niets anders in de buurt om het geheel op te vrolijken:$), een zilverkleurig blad en een Airwick Black Edition geurkaars. Ik vind dit een heerlijke geurkaars, het ruikt erg aangenaam. Je kunt ook waxinelichtjes gebruiken om er een sfeertje mee te creëren. Ik hoop dat jullie het een leuk idee vonden 🙂

Maak jij ook weleens creatieve dingen met de spullen die je niet meer gebruikt?

8 gedachtes over “DIY Wat te doen met lege flessen

Plaats een reactie