3 workout video’s

3 workout video’s

img1421790603267

Door Samantha – Het nieuwe jaar is weer volop in gang en de meeste van jullie zijn bezig met het waarmaken van de goede voornemens. Eén daarvan en misschien wel de aller populairste is meer bewegen. Nu moet ik toegeven dat ik geen fanatieke sporter ben. Ik blijf altijd zoeken naar leuke methodes om toch in beweging te blijven, want hoe je het draait of keert die calorieën moeten toch verbrand worden! Vandaag deel ik drie inspirerende workout video’s, helemaal in de thema van Indian2day.

Het eerste filmpje is een workout van de bekende bollywood actrice Bipasha Basu. Vorig jaar heeft zij haar dvd uitgebracht waarin zij laat zien hoe je een full body workout kan doen. In dit filmpje laat zij stap voor stap oefeningen zien waarmee je binnen 30 minuten je hele lichaam kan trainen. De video is specifiek gericht op het verrichten van de oefeningen.

Een hele leuke dance workout. Persoonlijk vind ik dansend calorieën verbranden het allerleukst en dit is hier ook zeker het geval. De drie meiden laten binnen 10 minuten zien hoe je stap voor stap een bollywood en een bhangra dans kunt uitvoeren.

Het derde filmpje is deels om te ontspannen. Bollywood actrice Shilpa Shetty heeft zich helemaal gericht op yoga en deelt dit graag met ons. Bovenstaande video duurt ongeveer tien minuten en is een quick yoga workout. Mocht je weinig tijd hebben en toch even tijd voor jezelf willen nemen dan is deze video geschikt om tot rust te komen.

Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben opgedaan en ben benieuwd welke workout video’s jullie volgen.

Advertenties

2 gedachtes over “3 workout video’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s